SAFARI.cz

DENASIL - disperzní barva na beton a eternit [ Výrobek nebo zboží k prodeji ]

DENASIL - disperzní barva na beton a eternit
DENASIL disperzní barva na beton a eternit

DENASIL
je vodou ředitelná vrchní krycí barva na bázi akrylátové disperze, obsahující stálobarevné pigmenty, jemná plniva, biocidní prostředky, antikorozní přísady, koalescenty a další přísady, upravující její vlastnosti. Jako ředidlo obsahuje vodu a malé množství rozpouštědel na bázi glykoléterů, neobsahuje žádná aromatická rozpouštědla ani lakbenzin.

Použití: Povrchové úpravy skládaných střešních krytin (eternit, beton, pálená krytina), nátěry betonových podlah a jiných silikátových podkladů.

Vlastnosti: Hustota: 1,2 - 1,3 kg/l Hmotnostní sušina: 50 - 54 %
pH 8 - 10 Objemová sušina: 38 - 42 %
Barva má výbornou přídržnost k silikátovým podkladům, rychlé schnutí, nízkou špinivost, výbornou odolnost proti působení vody a UV záření a dlouhou životnost.

Příprava podkladů: Podklady musí být suché, zbavené všech mechanických i mastných nečistot a zbytků starých nátěrů nesoudržných s podkladem. Ze starších střešních krytin se odstraní mechy a lišejníky nejlépe kombinací vhodného chemického přípravku a následným mechanickým odstraněním rostlinných zbytků. Podklad se napustí základní nátěrovou hmotou PRIMER B. Další nátěry následují až po dokonalém zaschnutí napouštěcího nátěru, nejdříve po 4 hodinách.

Nanášení barvy: Štětcem, válečkem nebo stříkáním ve 2 a více vrstvách. Minimální odstup mezi nátěry je 4 hodiny. Barva je připravena k přímému použití a před aplikací se již neředí. Teplota vzduchu a podkladu při nanášení a schnutí nátěru nesmí poklesnout pod + 10 °C. Vydatnost je 6-9 m2/kg na jeden nátěr.

Barevné odstíny: Dle vzorkovnice výrobce a ve vybraných odstínech RAL, EUROTREND, NCS anebo v odstínech dle dohody.

Balení a skladování: Plastové nebo plechové obaly o hmotnosti 0,8 - 200 kg. Barva se skladuje v původních obalech při teplotách +5 až +25 °C, skladovatelnost min. 12 měsíců od data výroby. Barva nesmí zmrznout.

Bezpečnost a hygiena: DENASIL není nebezpečný ve smyslu platných předpisů. Při práci používejte ochranné pomůcky a dodržujte zásady osobní hygieny. Zajistěte větrání pracoviště. Při aplikaci stříkáním používejte ochranu dýchacích orgánů. Potřísněnou pokožku omyjte vodou a mýdlem, při zasažení očí vypláchněte proudem vody a vyhledejte lékařské ošetření.

Likvidace odpadů: Prázdné plechové obaly odevzdejte do sběru, kód odpadu: 150104. Plastové obaly likvidujte jako ostatní odpad, kód odpadu: 150102. Zbytky barev a znečištěné obaly likvidujte jako nebezpečný odpad, kód odpadu: 080111.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sokolovská 361/2
743 01 Bílovec
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 412 038
(+420) 556 410 795
fax: (+420) 556 410 263
DENAS COLOR, a.s. - 43

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.denascolor.cz
AKTUALIZACE: David Mužík (Infomorava.cz) org. 56, 07.06.2004 v 14:40 hodin